Uw financiële zaken in goede handen of tijdelijk een financieel specialist nodig?

Referenties

Wim van den Broek (MBA)
Directeur Operatie en Financiën, Tegema

Bovengetekende, huidige CEO, COO en CFO van Tegema (www.tegema.nl) heeft met Eric Bosmans samengewerkt van 1999 t/m 2005. Ik ben daarna zelf toen weggegaan en later in 2010 weer teruggekomen. Ik heb hem in 1999 in mijn functie van CFO aangenomen en ingewerkt richting het voeren van een volledige administratie met een omzet van geconsolideerd euro 17 mil. Ik had behoefte aan een rechterhand. Tegema was een complexe organisatie met hoogopgeleide medewerkers en uitdagende processen. Bij Tegema werkten ca. 250 medewerker. Eric heeft toen enorm veel ervaring opgedaan met financiële-, project-, salaris- en consolidatie administratie. Eric heeft dit altijd naar tevredenheid voltooid. Niet alleen vakinhoudelijk maar ook qua zachte competenties kon de organisatie op Eric rekenen c.q. bouwen. In die periode heeft hij belangrijke stappen gemaakt richting de functie van Controller.

Femke Hendrickx
Hoofd Woonadministratie, Woonbedrijf

Eric is een financiële man, die absoluut niet bang is om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Hij stelt goede vragen en met zijn ervaring weet hij snel de vinger op de zere plek te leggen. Door zijn openheid, eerlijkheid en enthousiasme gaat het aansturen van mensen hem gemakkelijk af. Echt een fijne collega!

Cees Versteeg
Controller, Koninklijke Woudenberg B.V.

In de periode december 2012 t/m maart 2014 heeft Eric op interim basis de functie van controller naar volle tevredenheid ingevuld. Eric communiceert op een uitermate correcte wijze en is heel duidelijk in de status van zijn werkzaamheden. Zijn grootste kracht is dat je feitelijk nooit voor verrassingen komt te staan. De uitgevoerde werkzaamheden betroffen naast de dagelijkse administratie (inkoop en verkoop) ook de wekelijkse liquiditeitsprognose, het voorbereiden van de maandrapportage alsmede het op orde brengen van het balansdossier voor de eindejaars controle.

Frank Bieleman
Managing Partner, Hofmeier

Ik werk nu een kleine twee jaar samen met Eric. Hij vervult wederom een langlopende opdracht in samenwerking met Hofmeier. In zijn eerste opdracht heeft hij in een ‘organisatie in beweging’ rust en stabiliteit in de P&C cyclus gebracht. Ook de complexe verkoop van een bedrijfsonderdeel heeft hij administratief in goede banen geleid en voltooid. Momenteel combineert Eric de inhoud (procesverbetering en optimalisatie van systemen) met aansturing en begeleiding van een financiële administratie. De juiste man/vrouw op de juiste plaats krijgen en ze (beter) laten inzien wat er van ze verwacht wordt. Eric is een no nonsens Controller, heeft zijn zaken inhoudelijk op orde en weet communicatief de juiste toon te vinden. Waarbij hij – indien nodig – niet schroomt de vinger op de zere plek te leggen en mensen op hun verantwoordelijkheden aanspreekt.

Math Schroën
Financial Controller

Eric is een deskundige financial die staat voor kwalitatief goed werk en dat op een praktische manier vorm geeft. Verder is hij een prettige persoon om mee samen te werken.

BosQc, Quality in finance!